+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

V sklopu družbeno odgovornega projekta Boljša prihodnost, Navdihujoča kultura so Goodyearovi zaposleni na zelenici Osnovne šole Jakoba Aljaža v Kranju pomagali postaviti visoke grede. Z enostavnimi opravili, se bodo otroci sedaj spoznavali z rastlinstvom in pomenom samooskrbe.

Kranjsko podjetje Goodyear Slovenija v letošnjem letu nadaljuje s projektom Boljša prihodnost, Navdihujoča kultura, v sklopu katerega skupaj z zaposlenimi podpira lokalne skupnosti.

Goodyear ekipa v Kranju

Ker se v podjetju zavedajo pomena spoznavanja permakulture od malih nog naprej, so na zelenici OŠ Jakoba Aljaža Kranj pomagali pri postavitvi visoke grede, nato pa slednjo napolnili z zemljo in vanjo zasadili prve rastline.

Otroci in učiteljice so bili seveda najbolj veseli novih visokih gred, saj so tako prejeli priložnost za raziskovanje rastlinskega sveta in učenja pravilne vsakodnevne skrbi, ki jo rastline potrebujejo.

V sklopu družbeno odgovornega projekta, ki spodbuja zaposlene k aktivnemu delovanju v lokalnem okolju, so ekipe Goodyearovih prostovoljcev v zadnjih dveh mesecih izvedle že veliko družbeno odgovornih akcij. Z njimi so podprli različne lokalne skupnosti ter s tem prispevali k ustvarjanju boljšega prostora za življenje otrok in odraslih.

Dostopnost