+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Uspešno šahovsko sezono 2017/18 smo okronali s 3. mestom za Osnovno šolo Jakoba Aljaža na celoletnem Ciklusu turnirjev mladih v organizaciji Šahovske sekcije Tomo Zupan iz Kranja. Priborili smo si ga tako z izvrstno igro naših šahistk in šahistov kot tudi z množično udeležbo, saj je bila udeležba z naše šole najštevilčnejša od vseh – kar 24 učencev! Vse to priča o izredni priljubljenosti šaha na OŠ Jakoba Aljaža.

Našo šolo so zastopali: Narajan Zupan Polše, Maks Demšar, Nejc Gosar, Juš Batagelj, Luka Bujanovič Kokot, Lenart Kurnik, David Pantelič, Andraž Klavčič, Marko Jovanovič, Bor Podgoršek Dimnik, Aleksej Grubor, Junija Sajovic Karun, Ožbej Klavčič, Jakob Podgoršek, Leon Čaglič, Nikolas Ranđelovič, Patrik Poljak, Filip Rafael Vomš, Oskar Martin Rajkovič, David Pavlovič, Lana Jovanovič, Tristan Božič, Strahinja Živkovič in Inja Ilič. Vsem iskreno čestitamo! Za nagrado bo pokal pri vsakem od udeležencev ‘preživel’ en dan, nakar se bo za stalno preselil na šolo.

Naslednje leto ciljamo na zlato!

V fotogaleriji pa si lahko ogledate skupinsko fotografijo s pokalom, prevzem pokala za zaključnem turnirju ter fotografije z zadnjega, najbolj borbenega turnirja v ciklusu, kjer je Maks osvojil 1. mesto.

no images were found

Prijeten (pred)počitniški pozdrav vam želim,

mentorica Simona Polše Zupan

Dostopnost